Grekland..

Ödesdag för Grekland. Jag vet inte hur många gånger jag har hört det nu. Hela situationen är så tråkig. Jag tänker framförallt på alla släktingar där nere som måste vakna upp till kaoset varje dag och inte vet vad som ska bli av landet. Nu står nyval eventuellt för dörren, men frågan är ju vad som blir bättre med en ny regering? Skulderna försvinner inte, krisen kvarstår.

Förra sommaren hade vi vårt bröllop utanför Aten. Det strejkades till höger och vänster. Jag minns flygstrejk och transportstrejk, som tack och lov inte ställde till det för bröllopsgästerna. Tyvärr har ingenting blivit bättre sedan förra sommaren. Men det bästa vi kan göra är att fortsätta turista i Grekland! Jag hoppas att folk inte blir för rädda för att åka dit. Kris eller inte så är det ett fantastiskt land med rik kultur, matkultur och härliga människor. Glöm inte det!

Annonser

En kommentar

  1. Precis! Kaos är det ju bara i de centrala delarna av storstäderna, ibland. På öarna och i andra delar av Grekland märks det ingenting. Så välkomna! Jag själv bor ju i en förort till Aten och här är det fullkomligt lugnt.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s