Rekord

Stella somnade strax efter 18 igår kväll. Hon blev plötsligt jättetrött, så pass att hon inte fick i sig gröten. Efter en flaska med ersättning somnade hon på stört och det var bara att lägga henne i sängen. Med sina vanliga kläder på.

Jag tänkte då att det inte finns en chans att hon sover hela natten nu. Men jodå, Stella sov på och vaknade just efter 04. Hon fick som vanligt ersättning och sov vidare till 06. 12 timmars natt och rekord för henne. Det måste vara ett utvecklingssprång..

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s