Mellisaki

Även om det känns så avlägset så är det ju faktiskt tid för Stella att titta på dagis nu. Vi har tänkt utvärdera huruvida det är en bra ide att Stella går på ett grekiskt dagis. Där får hon en möjlighet att lära sig språket och dessutom så träffar hon andra barn som också är i samma sits. Sitsen jag syftar på är alltså att hon är halvgrekisk och halvsvensk och ska (förhoppningsvis) bli tvåspråkig.

Vi har bokat in en tid på den grekiska förskolan Mellisaki (lilla biet) på söder. Så nästa vecka ska vi dit för att titta och tala med personalen. Det är såklart otroligt viktigt att det känns som rätt ställe för Stella. Såhär långt har jag i alla fall en väldigt god referens från min faster som är förskollärare och var aktuell för ett jobb på Mellisaki för några år sedan.

Som jag nämnde så känns det väldigt avlägset med dagis för Stella. Men i juli blir hon 6 månader, och det är då hon ska ställas i kö för en plats. På en så liten förskola som Mellisaki är det säkert många barn i kö…

Mer om detta senare!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s