Midsommarhelgen

Midsommarhelgen är snart slut. Det har varit en lugn helg med lite gott och grillat på midsommarafton. Sill, löjromstoast, grillat kött och marängtårta. Vi var hemma hos vänner så Stella fick för första gången på länge somna i vagnen istället för i sin säng. Det gick bra. Hon sov mellan 20 och 23 ungefär, sedan var hon vaken tills vi åkte hemåt. Hon höll sig faktiskt vaken i bilen också, så vi tänkte att nu är hon jättepigg och stannar uppe hela natten. Men inte det. Hon somnade fint i sängen så fort vi kom hem. Och sov i vanlig ordning till 05 innan hon ville ha lite påfyllning.

Igår märktes det faktiskt tydligt på henne att hon hade haft en lite ”störd” nattsömn. Hon sov 3 timmar på förmiddagen. Lilla hjärtat, hon gillar verkligen att sova ibland!

Vi åt rabarberpaj hos svärföräldrarna igår, annars satt vi faktiskt inne hela dagen. Lite hagel drog förbi utanför fönstret. Mysigt.

För övrigt så har Stella kommit på en ny grej. När vi lägger henne på mage så vänder hon över på rygg nästan omedelbart. Hon har liksom ingen lust att ligga kvar på mage. Jag försöker motivera henne med lite leksaker, men nej, det ska snurras istället. Lustigt att hon börjat med det här nu – hon har hittills varit piggare på att vända från rygg till mage.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s