Var är mina klänningar?

Svensk sommar är härlig på så vis att det aldrig blir för hett. Idag är det 24-25 grader här och lätt bris. Det är med andra ord ganska perfekt.

Hos oss händer det inte mycket idag. Vi ska snart tända grillen och halstra strömming och lite rödspätta. Jag tror att det blir grillade grönsaksspett till. Mums alltså! Vi tar tidig middag eftersom att det vankas ett biobesök för mamman och pappan. Stellas farmor ser efter prinsessan under tiden.

Jag har varit nere i källaren och letat efter mina sommarklänningar. Tror att jag i all hets rensade ut det mesta i höstas när jag var gravid och less på alla vanliga kläder, haha! Men jag hade tyvärr inte mycket framgång. Ingen klänning uppenbarade sig.

Försvunnen klänning. Bild från förra sommaren.
Annonser

3 kommentarer

  1. 🙂 Hihi, då är det bara ut och handla! Det är ju alltid roligt med något nytt!…Tyvärr tycker inte jag om att gå och leta kläder i affärer. Tur att det finns postorder! Men då måste man förstås vara ute i god tid…Kan det inte vara så att du trots allt lagt dem någon annanstans? Med lite tur så…Kram och hoppas filmen är bra!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s