Iron Maiden

En liten update kommer här. Jag och maken kom oss till slut iväg mot Göteborg med Stella överlämnad i farmor och farfars vård. Vi körde ner till Göteborg vid 11 på fredagen och återvände i morse klockan 05. Vi hittade nämligen inget hotellrum så vi beslutade oss för att köra hem direkt efter konserten.

Och konserten var sjukt bra. En sån där riktigt adrenalinkick som bara riktigt skickliga musiker kan framkalla. Jag älskar hårdrock och jag avgudar Iron Maiden. Jag och 56.000 andra.

Det var en härlig sväng för mig och maken på tu man hand. Stella hade det prima hemma med sina farföräldrar. Tack och lov för det, jag var lite nervös för att hon skulle känna sig övergiven!

Här en ”lånad” bild, Expressen.se

Annonser

En kommentar

  1. Vad kul att ni kom iväg på konsert – blir riktigt avundsjuk! Jag skulle också väldigt gärna höra Iron Maiden live. De sjöng i Grekland för en månad sen och min yngste son var där, han var SÅ nöjd…

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s