Mammakroppen

Det bloggas inte särskilt mycket någonstans mitt i semestertid. Samma sak gäller mig. Så det har blivit lite dåligt med innehåll på sistone. Här kommer ytterligare ett tråkinlägg!

Jag nämnde tidigare att jag hade ändrat kosten i syfte att gå ner i vikt, åtminstone till startvikten innan graviditeten. Nu väger jag något mindre än min startvikt, så det målet har jag nått utan större ansträngning. Men jag inser också att vikten inte säger så mycket i det här fallet. Kroppen är fortfarande inte densamma och därför måste jag lägga på ett kål med träningen.

Jag har så smått kommit igång med löpning/jogging nu. Det har blivit några små rundor såhär långt. Oturen var framme förra helgen och jag ramlade och stukade fotleden. Nu har skadan dock läkt, så det är bara att ge sig ut igen.

Dagens pass gick rätt bra. Jag trodde faktiskt att det skulle vara jobbigare att komma igång. Så med hyfsat regelbundna pass borde jag komma i form inom en snar framtid. Borde.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s