Så stor hon har blivit!

Mitt i semesterlugnet har vi nått Stellas halvårsdag. Ett helt halvt år har hon hunnit bli, vår lilla tjej. Givetvis måste jag dokumentera hennes 6-månadersdag även om det just nu finns mycket annat kul att tänka på, utöver bloggande.

Idag har varit en alldelse underbar dag. Varmt och vackert väder, men inte för varmt. Stella har varit så glad och go med alla runt omkring henne. Hon är en sån solstråle!

Som jag skrev tidigare så väger hon nu nästan precis 8 kilo och är 67 cm lång. 18 cm har hon växt sedan födseln, det är en hel del. Hon rullar, sitter och ålar litegrann vid det här laget. Mest i cirklar visserligen, men lite framåt också. Det märks att hon har ambitionen att ta sig framåt, men krypet väntar nog ett tag till. Men hon har blivit mycket starkare i magläge och kan ligga länge utan protester.

Det som märks mest är nog ändå hur social och medveten hon har blivit om sin omgivning. En stor personlighet tar form. Hennes ögon blir mörkare och mörkare och även om de fortfarande ser blå ut i vissa ljus så råder det inget tvivel om att de kommer att bli bruna.

Vad gäller maten så äter Stella det mesta som bjuds. Hittills har nog spagetti och köttfärssås mottagits med den största entusiasmen. Utöver alla fruktpuréer då. Och den älskade gröten! Hon får ersättning när hon vaknar på morgonen, men i övrigt så har vi nu bytt ut alla mål mot mat. Det fungerar jättebra för henne.

Här har ni 6-månaderstjejen.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s