Jag och Stella

Igår kväll satt jag och kollade i boken om mig själv, från när jag själv var liten bebis. Kul att läsa! Min mamma hade bland annat noterat att jag var 7,5 månader när jag började krypa och 8 månader när jag satt stabilt själv. Vid 10, närmare 11 månader, gick jag första steget. Coolt att krypet kom så tidigt. För Stella verkar det bli tvärt om. Hon sitter ju ganska duktigt själv redan nu. Krypet är vi dock långt ifrån än så länge. Hon har börjat dra in benen är hon ligger på mage men kan inte synka rörelserna med armarna. Lilla gullungen, hon kämpar verkligen!

I boken stod det inte vid vilken ålder första ordet kom. Bara att det första ordet var ”pappa, där”. Har dock fått höra att jag pratade med meningar vid 1,5 års ålder.

Fick också se lite bilder på mig själv i Stellas ålder. Jag är alltså på den övre bilden.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s