Dopdag

Sommardagar! Tiden rinner iväg och vi börjar närma oss slutet på vår vistelse i Kalix. Idag har Stella blivit döpt i Kalix kyrka. Släkten samlades och vi har dessutom lite besök från Grekland här uppe. Det är så roligt! Dopet blev lyckat och fint, jag ska berätta mer sen! En och annan bild kommer också.

Jag har märkt att någonting är fel med min blogg, kan vara domännamnet som strular. Jag ska kolla upp det så fort vi är hemma igen. 

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s