Påhälsning i Bromma

Idag har jag och Stella hälsat på hos Karin och Petter i Bromma. Det var på tiden. Det regnade så pappan var snäll nog att komma och hämta oss där. Jag sitter och hoppas att Karin eller någon annan av mina vänner ska följa efter längs bebisvägen. Men för just henne dröjer det nog ett tag (känn ingen press, haha). Däremot så har jag en annan vän som ska få en liten tjej i september. Så kul!

Nu är det kväll och vi sitter och myser med ost, kex, päron och lite vin. Några semesterdagar kvar, sen är det back to normal.

Annonser

3 kommentarer

  1. Bara att njuta maximalt av dom sista dagarna :)Jag är faktiskt grymt nöjd med många bilder som är fotade utan vår fotograf och fotade av henne så jag har mycket att pyssla med för att få ihop tackkort, förstoringar och en alldeles egen fotobok :)Kram

  2. Haha, ja ett tag till dröjer det nog! Men nån gång så blir det förhoppningsvis en ättling som kan ta över mina livsverk och rikedomar.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s