Ett par ord

En dag som denna vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Det finns liksom inga ord. Vi tänker på alla ungdomar som fallit offer för denna obeskrivliga galning, och vi tänker på deras familjer. Vi kramar Stella extra mycket idag och tackar Gud för att hon finns hos oss, samt att vi har varandra.

Senare ska vi gå ut och äta middag tillsammans. Himlen skvallrar om en fin kväll. Här går livet vidare. Jag hoppas att alla föräldrar som igår förlorade sina barn också kan göra det en dag..

Annonser

En kommentar

  1. ja helt klart värt att testa tycker jag 🙂 de där bristningarna är jag verkligen inte kompis med, men de har bleknat en del nu iaf som tur är ! :)usch vad hemskt det är med allt i Norge.. jag mår dåligt av att tänka tanken och gör som du, håller hårt om min älskade dotter !

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s