Halvväder

Idag har vi varit på promenad. En bra bit, bort till pappas jobb och så hem igen. Det är nog 8-9 km skulle jag tro, så bra jobbat av mig. Jag gick dessutom på i bra tempo för att det skulle bli lite träning i det hela, och jag var riktigt svettig när vi kom hem. Till veckan tänkte jag gå tillbaka till gymet.

Annars har det varit klassiskt svenskt halvväder idag. Mulet men varmt. Jag tycker det kan vara skönt med mulna dagar ibland, så länge det inte regnar. Igår tummen ner, idag tummen upp!

Imorgon ska jag hämta ut ett paket med Stellas nya hissgardin. Det kommer bli som ett helt nytt rum till lill-Stellis. Kul! Här är rummet i nuvarande skick. Vi har haft vita gardiner som nu ska bytas ut mot hissgardin med Laban och Lilla Anna-motiv.

Annonser

2 kommentarer

  1. Vi var inte speciellt imponerade av Cypern heller. Ser ut som i Turkiet men lite fäschare och dyrare typ, var säkert riktigt bra innan dom blev euroland dessutom 🙂 Så det kändes som att landet är väldigt överskattat så nästa sväng mot medelhavet blir Kroatien eller Italien om det inte blir någon storstad först 🙂

  2. Hej Eva!En fråga!Skulle din kära grekiska make kunna översätta vår meny till grekiska? Ingen annan kan grekiska av våra gäster så det måste inte vara perfekt! Haha!Men bara om han har lust och möjlighet för det är lite brådis. Typyskit mig att vara ute i sista sekunden kom på idén alldeles nu och vi ska trycka meny och festhäftena i eftermiddag!Här är iaf menyn: **Halstrad scampi på salladsbädd med citruscreme & grissini **grillad Lammrack med rosmarinsky & körsbärstomater serveras med getost & potatisterrin**Lavendelglass i sabayonneTack på förhand.. =)Kram Sofielitendelavmig@hotmail.com

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s