Augusti

Vi har nu påbörjat augusti. Den officiellt sista sommarmånaden? Om vi har tur får vi tre månader av sommar här i Sverige. Jag tror att semestern är slut för ganska många vid det här laget. Det känns rätt konstigt att för mig fortsätter den bara. Inget arbete att gå tillbaka till. Inte ännu i alla fall.

Bröllopsdagen firades (självklart) på Greken på hörnet. Massa god grekisk mat blev det. Dels för att det är gott, dels för att återuppleva en del av bröllopet. Det var en jättefin kväll med vacker väder. Men det var tydligt att vi inte befann oss i Grekland. Folk satt nämligen med filtar över axlarna. Mycket skumt. Det är faktiskt sommar!

Idag är planen att jag ska förbränna lite av det grekiska vita brödet genom en långpromenad med Stella. Sen ska det handlas lite och lagas lite mat inför veckan. Jag ska försöka blogga flitigare än de senaste dagarna!

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s