I brevlådan

Vilken sommar vi har för tillfället! Vädret har varit helt strålande bra hur länge som helst här i huvudstaden, det är nästan så att jag börjar ta sol och värme för givet. Sommarvädret gör i alla fall att det blir massor av utetid för mig och Stella. Igår var vi inne i stan och hängde med Karin på Östermalm. Idag har det varit lite av varje, bland annat en långpromenad till pappas jobb och trädgårdshäng med en annan Karin. Stella har somnat, helt utpumpad av värmen förmodligen.

Barnmatsproducenterna är bra på att skicka hem ”information” till oss småbarnsföräldrar. Idag kom ännu ett paket med smakprov och rabattkuponger från vårt favoritmärke. Jag vet inte varför just det här märket har blivit favoriten, tror det är för att vi har kört med deras ersättning från start och det har liksom alltid fungerat. Hur som helst, dessa prover är produkter från 8 månader. 8 månader!? Det låter så stort. Fast jag vet att det faktiskt bara är en dryg månad kvar innan vi är där. Vår älskade lilleplutta.

Stella är oerhört lätt att ha att göra med när det gäller matande. Hon tycker om nästan allting. Hon dissade en av mina hemmagjorda puréer där jag hade tillsatt lite vitpeppar i köttet, men det är nog enda gången som hon har vägrat. Småbitar i maten går bra nuförtiden, bara de är mjuka.

Annonser

3 kommentarer

  1. Hihi nejdå, det försöker jag inte heller, men många som själva velar har bett mig skriva en recension av kameran och jag är canonnöjd (haha, var tvungen!) 😀 Kan dock tänka mig att jag hade varit lika nöjd med motsvarigheten hos Nikon, vilken nu det är 😀 Kram

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s