Kvällslax

Jag har gjort lite mat till Stella ikväll, lax och potatis. Jag tror nog att det ska falla den lilla damen i smaken. Har kommit igång med att laga egen barnmat efter att ha legat lite på latsidan med detta under sommaren. Det är ju så smidigt att köpa burkar. Dessutom tycker Stella väldigt mycket om den köpta barnmaten. Men, hon gillar min mat också. Och jag inbillar mig att det är bättre för henne med hemlagat. Fast jag vet inte varför det skulle vara det? Den köpta barnmaten innehåller ju inga tillsatser eller konserveringsmedel.

Just det, det blev ett rejält klipp för mig idag. Bilden nedan är lite kvällsostyrig men ni förstår principen. Både jag och mannen min är nöjda. Stella är nöjd så länge det går att slita i mammas hår, haha. Och det går ju fortfarande. 

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s