Lipfish

Idag har Stella på sig sin nya klänning. Jag tycker Lipfish har roliga plagg för de små, med djur som sticker ut från kläderna. Att apans ben sticker ut uppskattas av Stella, en till grej att bita på liksom. Den här klänningen hittade jag på rea i en lokal butik, så vi slog till. Jag vet inte varför det blev just apan. Vi båda tyckte nog att den var coolast!

 

För övrigt ska jag till frisören idag. Håret har kommit till det stadiet när det helt enkelt inte går att ha det utsläppt. Så nu ska jag göra någonting drastiskt. Jag brukar alltid känna för drastiska håråtgärder när sommaren är slut.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s