Denna dag

Idag har vi hunnit med mycket. Dagen började med en timmeslång promenad i högt tempo. Jag önskar jag kunde säga att jag börjar varje dag på det viset. Men så är tyvärr inte fallet. Idag var jag dock pigg, och det var jätteskönt att gå i solskenet.

Sen tog hela familjen lunch tillsammans på ett lokalt ställe. Vi blev kvar ett tag på grund av regnskuren som drog förbi. Lite skumt väder idag måste jag säga.

Jag har också rensat lite i garderoben medan Stella har lekt och kryptränat. Krypträningen ger sakta men säkert resultat. Än så länge tar hon sig inte upp på alla fyra från magläge men har vid några tillfällen hamnat i krypställning från sittande. Stella kan dock åla sig ganska långt vid det här laget, även om det går bäst bakåt!

Till slut lyckades jag få lilla damen att somna för en eftermiddagsnap. Hon protesterar högljutt när det ska sovas på eftermiddagen, det vill jag lova! Men det är nödvändigt att hon sover lite, annars blir det alltför tidig kväll.

Annonser

2 kommentarer

  1. Snygg du var i håret, nyklippt?Och Stella är ju hur stor som helst, har kikat in lite nu och då och kollat in vad ni har för er. En bra sommar verkar det som?kram

  2. Nej vet du, när jag succesivt trappade ned på amningen (kanske gjorde det för snabbt?) så har mjölken sinat 😦 Trodde det skulle kännas lite som en lättnad eftersom jag inte gillade amningen så, men just morgonmysamningen hade jag gärna fortsatt med 😦 Kramar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s