Smått och gott från dagen

Produktiv dag idag. Jag och Stella har hunnit med en hel del. Till exempel storhandlat barnmat och fått användning för en massa rabattkuponger. Jag tror det är första gången som jag någonsin har använt rabattkuponger i en mataffär, illa nog. Det var väl inte så mycket att hurra för, men i alla fall 20 kronor rabatt på barnmat vid köp av tio burkar. Det vill säga två burkar gratis. Några kronors rabatt på välling vart det också. Nog om detta roliga.

På väg hem från mataffären gick vi in på Apoteket och köpte en tandborste med tillhörande tandkräm till Stella. Vi har nu gjort en premiärborstning och det var vansinnigt populärt! Jag tror Stella tyckte att det var jätteskönt mot tandköttet. Tur det.

Jag har också plockat fram en massa bebiskläder i storlek 50 som ska lånas ut till en liten Sofia som beräknas ankomma om en månad ungefär. Vilken nostalgitripp det var att gå igenom kläderna. De ser ju så små ut. Tänk att de faktiskt var för stora för Stella när hon precis hade tittat ut ur magen. Jag kan i alla fall konstatera att grönt måste ha varit en stor modefärg under vintern. Nästan alla små kläder är gröna.

Denna hade Stella när hon åkte hem från BB!

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s