Motljus – men ändå

Jag ska försöka få till ett inlägg här även om jag känner mig lite ”såsig” i huvudet.

Det har i alla fall varit en trevlig dag med lång promenad, massa lek och bus med Stella, besök av Madeleine och nu lite tid för mig själv. Maken ska nämligen ut på krogen. Det händer minsann inte varje dag!

Jag vet inte vad jag ska göra av denna kväll. Ska försöka ta tag i bokläsande tror jag.

Här Stellabilder från dagen. Jag känner att det blir många bilder i just den positionen just nu. Hon sitter inte i matstolen hela dagarna, jag lovar! Ber också om ursäkt för motljuset, även om det ibland kan vara rätt coolt. Klänningen Stella har är en present från Grekland. Jättesöt är den!

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s