Och lite mer kläder

Gårdagskvällen slutade med läsning i Mama och lite surfande efter mer höstkläder till Stella. Jag tror att jag har drabbats av någon sjukdom. Jag kan inte sluta handla barnkläder! Skämt åsido, hon behöver ju kläder. Varma kläder.

Frågan är bara: vad sjutton ska jag ha på mig?

Finfint från ellos.se

Annonser

En kommentar

  1. Haha, jag känner igen det där! Jag shoppar och shoppar åt Theo (mest för att han hela tiden växer ur allt!) och de senaste månaderna har jag köpt en (!) sak till mig själv. En topp. Kontentan? Våra små kommer vara ytterst välklädda. Och jag… kommer förhoppningsvis vara klädd i annat än mys-stassen i alla fall 😉 Hahaha.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s