Kvällssysslor

Saker att göra en måndagkväll:

Laga mat till morgondagen
Barnmat till Stella
Tvätta, vika tvätt
Läsa

Jag har ikväll lagat kyckling till oss vuxna. Med ris för Kostas, men utan ris för mig. Samtidigt slängde jag ihop lite barnmat till Stella. Huvuddelen ris, ungefär lika delar morot och kyckling, smaksättning med färsk tomat och en sås av smör och lite mjölk samt kokvatten. Tyckte faktiskt att detta var den bästa blandningen som jag har fått till hittills. Vi får se hur den mottas av namnsdagsbarnet.

Jag har börjat få rutin på att fixa egen barnmat till Stella. Så vi varvar mellan hemmagjort och köpt. Målet är förstås att laga allting själv, vilket jag säkert kommer göra när jag blir lite mer varm i kläderna. Detta med att laga gott för små är en konst. Man får prova sig fram.

Den här burken gjorde jag tidigare. Laxrätten blev dock inte jättepopulär. Misstänker att jag hade för stor andel lax i. Men om jag blandar ut den med lite mer rotfrukter så fungerar det! Burkarna från NaturNes är förresten super att spara och återanvända för egen mat.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s