Kampanj på Didrikson

Jag tänkte bara tipsa om att lillabebben.se har 20% på hela sortimentet av Didriksons höst- och vinterkläder. Det är bara att ange koden didrik vid beställning. Detta gäller augusti ut. Funderar på att kanske klicka hem en overall till Stella men är inte helt säker.

Annonser

5 kommentarer

  1. Näe, vi plockade faktiskt bort den bara en månad efter att hon fått den. Jag kan inte sätta fingret på varför men jag har hela tiden känt att det är bättre för henne att lära sig ”den vanliga” vägen utan gåstolen. Men sen när hon fick en så gav jag med mig. Men jag tyckte nästan den stoppade upp hennes utveckling så vi plockade bort den och hon fick istället lära sig att ta sig fram på andra vis, ex. sin rullning 🙂

    Det där gör man ju helt hur man känner själv. Detta var det som kändes bäst för oss 🙂

    1. Varsågod! Har precis köpt en till Stella, även om det tog emot att beställa vinteroverall en sommardag som denna! Men 20 % är riktigt bra rabatt på nytt sortiment, 550 istället för 699 och dessutom fraktfritt.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s