Ett varv runt Östermalm

Det har varit en fulltecknad dag. Vi började med en lunch på Fältöversten vid Karlaplan. Jag har inte varit i de trakterna på flera år så det var kul som omväxling. Karin lunchade med oss och fick träffa en busig och störtglad Stella! Humöret höll sedan i sig resten av dagen, det var verkligen en helnöjd tjej jag hade i vagnen!

Efter lunchen gick vi en promenad genom Östermalm ner mot centrum. Jag noterade att precis varenda Östermalmsmamma hade en Bugaboo. Märkligt det där. Vi kom så småningom till Åhléns city där vi besökte barnavdelningen. Fick med oss en dagispåse hem, en reklampåse med lite smått och gott i. Jag köpte också ett nytt bäddset till Stella.

På eftermiddagen kom solen fram vilket gjorde att det blev riktigt varmt. Jag hade verkligen ingen lust att kolla på höstkläder till mig själv. Det får bli en annan gång!

Ett par bilder från dagen. Jag var tvungen att ta en bild när vi passerade den grekiska ambassaden. Sist jag var där skulle jag få ett intyg legitimerat inför vårt bröllop. Tiden har gått!

20110826-184044.jpg

20110826-184056.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s