Summering av vår dag

Såja, efter en ovanlig sen kväll sover Stella sen snart en timme tillbaka. En timmes sovstund på seneftermiddagen är ingen bra idé om vi vill att Stella ska komma i säng den vanliga tiden. Men ibland är det faktiskt mysigt att ha henne vaken lite längre. Idag kunde vi ta en liten kvällstur, något som vi sällan gör eftersom att Stella normalt somnar innan 19.

Anledningen till att vi åkte iväg var att Stellas overall hade kommit, men istället för att hamna på vårt vanliga utlämningsställe så hade de skickat den till ett ställe en bra bit bort. Så vi fick ta bussen för att hämta ut paketet. Så ska det väl ändå inte vara?

Overallen är jättefin! Jag ska visa någon gång när fotoljuset är lite bättre. Vi tog storlek 80 och den ser ut att bli bra till vintern. Jag är ändå lite tveksam till om hon kan ha den precis hela vintern, men om hon inte kan det så kan vi nog hitta någon billig REA-overall då. Det kändes förresten nästan som REA den här gången också. Jag fick 20 procent rabatt på overallen, så vi betalar cirka 550 istället för 700. Kanon!

Annars så har vi haft en bra dag. Mitt på dagen var jag och Stella och hälsade på hos Madeleine. Hon ska snart få en liten bebis så det är väldigt spännande nu.

Här klappar Stella händerna. Bilden är från i morse.

Annonser

4 kommentarer

  1. Det ar svart det dar med overaller! Amaya blir 6 manader i december sa jag kopte en typ av overall (lite tunnare) i storlek 68 (4-6 manader) och sen varmare i storlek 74 som ar upp till 9 manader. Den kan man aven ta ur fodret i sa jag hoppas att den kommer funka under varen om det ar daligt vader. Vi far se, hoppas det kommer funka som planerat 🙂

    1. Precis, det är nog bara att inse att en overall förmodligen inte kan täcka hela vintern. På just Didrikson finns storlekarna 70, 80, 90 osv. 90 är jättestor och jag hade väldigt svårt att se att Stella skulle kunna ha den.. Men som sagt, 80 bör fungera större delen av vintern.

  2. åh klappa händerna 🙂 hihi. Det är ju skitsvårt det här med vinterkläder ? vad ska man ha ? åkpåse ? overall ? både och ? herregud, sen storlekarna.. !

    1. Jag tänkte att tiden för åkpåse för förbi nu när Stella sitter i vagnen. En overall som är varm ska ju räcka gott och väl, man kan ju sätta tjocka kläder under.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s