Bada

God kväll! Jag lade ju upp en liten omröstning tidigare idag angående bad av barn. Anledningen till att jag undrar är att jag överväger att göra lite förändringar angående Stellas badande. Jag har sedan första början badat henne ungefär två gånger i veckan efter rekommendation från BVC. I morse vid badet märkte jag dock att vattnet blev rätt smutsigt. Kanske räcker inte två gånger nu när tjejen är mer aktiv?

Hur tänker ni? Rösta och motivera med en kommentar om ni vill.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s