Frågor får svar

Vad kul med lite feedback på inlägget angående längtan till kära Grekland! Jag tror nog att vi är många här i Sverige som älskar Grekland, trassel och kravaller till trots.

Jag fick ett par frågor som jag tänkte besvara. Till en början så undrade någon om min anknytning till Grekland. Jag har inte själv grekiskt påbrå utan är gift med Kostas, som är grek men uppvuxen i Sverige. Han har en stor familj där nere (eller jag ska väl säga vi). Stella, vår dotter, är halvgrekinna.

Stella är 8 månader om en vecka. Vi bor i Stockholm. När vi är i Grekland är det oftast i och i närheten av Aten.

Fick också frågan angående mitt bloggbyte. Jag har ju egentligen bara bytt plattform, framförallt för att WordPress är bättre för mobilbloggande. Adressen till bloggen är renaramagrekiskan.se eller renaramagrekiskan.com – vilket som går bra!

Jag i Vilia, sommaren 2008. En stund sen…

20110904-092051.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s