Träna utan gym

Jag har sagt upp mitt medlemskap på SATS. Efter många år som medlem där ska vi nu gå skilda vägar. Varför? Jag tycker helt enkelt inte att det är ekonomiskt rätt att betala dyra pengar för ett gymmedlemskap som jag utnyttjar på sin höjd några gånger per månad. För så har det varit sen Stella föddes. För att inte tala om under graviditeten. Jag tränade ingenting alls då. Jag erkänner.

Så länge Stella är liten vet jag att det inte kommer att bli många besök på gymet. Det känns därför inte som att det är någon idé att söka efter ett nytt.

Frågan är bara vad jag ska göra nu. Någon form av träning måste jag ägna mig om. Just nu känns det bra med långa och raska promenader dagligen men det räcker inte på sikt. Ska jag köpa lite hantlar och köra hemma? Eller kanske någon tränings-DVD att skutta till? Någonting måste jag göra, annars blir jag både galen och tjock. Jogging går också bra någon gång då och då men jag behöver komplement för styrka och smidighet.

Nån som har tips på hemmaträningsmetoder?

Annonser

4 kommentarer

  1. Tycker att det var rätt beslut om du inte är där så sällan. Hantlar hem är en jättebra idé. Gummiband. Pilatesboll. DVD kan vara jättebra, om du tycker om yoga, pilates eller något så tycker jag att det fungerar utmärkt att träna hemma.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s