Äppelfrossa

Jag måste skryta lite. Vädret är löjligt bra här i huvudstaden. Jag hoppas att alla landet runt har liknande lördagsväder. Vi kom precis hem och jag skyndade mig att lägga Stella i sängen eftersom hon precis somnade när vi närmade oss hemmet. Själv har jag plockat äpplen på tomten. Återstår att se vad jag ska göra med alla dessa! Och det finns fler. Äppelmos är väl en variant.

20110910-131622.jpg

Annonser

3 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s