11 september

Jag har varit uppe i tre timmar vid det här laget. Jag och Stella har haft det mysigt i vardagsrummet och även hunnit med morgongröten innan hon somnade för ungefär en kvart sedan. Just nu ser jag på Nyhetsmorgon. Temat är ganska givet en dag som denna. 11 september. Dagen när västvärlden i mångt och mycket förändrades. Är det någon som har sett filmen Remember me? Om inte så är det en ganska bra film för en dag som denna.

Det tycks vara mer höst idag, det är ganska gråmulet. Jag funderar på att eventuellt försöka tvätta fönster men det är ju så tråkigt. Kanske låter jag RUT göra ytterligare ett besök i hemmet.

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s