Blå tjej

Idag blev Stellas kläder av någon anledning väldigt snabbt smutsiga. Så det blev ett ombyte på eftermiddagen. I vanliga fall brukar hon faktiskt klara en dag med samma plagg på sig. Otroligt nog. Det har förstås att göra med att hon inte kräks så ofta längre. Nog om det!

Jag tog på Stella blå brallor. Blå! Hör och häpna. Jag inser att det är ytterst sällan som Stella har blått på sig. Jag vet inte varför det har blivit så, vi älskar ju blått. Man faller lätt in i rosaträsket när man har ett litet flickebarn. Men jag ska försöka bättra mig på den här punkten! Höstoverallen är för övrigt svart och väldigt unisex.

20110912-195113.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s