Postärenden

Vilken rolig rubrik..

Vi har vaknat till en solig dag även om det fortfarande blåser. Vi gick inte ut alls igår eftersom att Stella var snorig. Nu verkar det vara bättre och idag har vi dessutom ett par ärenden att uträtta. Jag ska skicka tillbaka lite kläder som jag beställt men ej vill behålla. Jag verkligen avskyr när plaggen ser ut som något helt annat i katalogen. Och så ska vi skicka ett annat paket.

Innan något blir gjort ska Stella sova, hon somnade precis. Jag får passa på att fixa mig lite och äta, har inte tagit någon frukost än.

Tidigare på morgon gjorde lilla damen några rymningsförsök.

20110915-095451.jpg

20110915-095504.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s