Besök från Madrid

Jag och Stella har haft besök av Malin idag. Malin är en av mina äldre vänner, från gymnasietiden, och det är alltid jätteroligt att träffa henne. Det blir tyvärr inte så ofta eftersom att Malin bor i Madrid. Idag var första gången hon träffade Stella. Bara en sådan sak. Senast vi träffades var i Grekland på bröllopet.

Vi konstaterade hur lustigt det är att vi har hamnat på så olika ställen. Jag sitter här i en villaförort med barn medan hon lever hippt salsaliv i Madrid. Vad som är ännu lustigare är att det är precis som förväntat. Vi har båda varit duktiga på att följa vår egne ”plan”, så att säga.

Tyvärr glömde jag helt bort att ta fram kameran. Här kommer istället en bild på Malin från Grekland, tror detta är precis innan bröllopet.

Annonser

En kommentar

  1. Vilken fin bild! Alltid kul att träffa vänner som bor långt bort. Saknar mina vänner i Athen varje dag, men att resa med Theo känns inte aktuellt just nu. Och inte kan de komma hit just nu heller. Men men, desto roligare när man väl ses!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s