Måndag morgon och allt det innebär

Idag har jag fått sovmorgon när pappan och Stella steg upp. Jag sov till klockan 9 då jag vaknade av ett skrik. Då är det Stella som har ramlat omkull – igen. Nu när hon håller på och trixar med diverse olika rörelser så händer det såklart att hon ramlar på näsan då och då. Det är inget farligt, hon blir mest rädd av att något oförutsett inträffar. Efter den här incidenten blev det ett gråtkalas till, och då tänkte jag att det var dags för henne att sova. Mycket riktigt, hon somnade på två röda när jag la ner henne i sängen.

Vädret är så kasst som det bara kan bli. Det regnar, blåser och är jättemörkt ute. Så vi kommer nog mest att hänga inne idag. Öppna förskolan har sångstund idag men jag tror inte att vi vågar oss dit. Vi får se helt enkelt.

Det första Stella vill ha när hon är ledsen är nappen. Ja, vad vore livet utan den kära nappen? Bilden är ungefär en månad gammal.

Annonser

5 kommentarer

  1. åh ja det är så synd om henne :/ men vi köpte Nezeril igår och det var ju uuunderbart ! Nu sov hon heela natten utan att vakna en endaste gång 🙂 både hon och jag behövde den där vilan ! Fy vad tråkigt att dom ska vara snoriga men som Jonas pappa sa (han är läkare) så behöver de ju förkylningarna för att bygga upp sitt immunförsvar 🙂 kram på er och hoppas att ni får en mysig innedag !! (eller att det spricker upp såklart).

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s