Glasögon online?

Det är så typiskt. När jag som bäst behöver mina glasögon så är de spårlöst försvunna. Jag är en inbiten linsanvändare till vardags men ibland behöver ögonen få vila lite. Har letat efter glasögonen länge nu utan resultat. Jag är rädd att jag blir tvungen att fixa ett par nya. Det är en kostnad som jag helst hade sluppit just nu, men nöden (läs:synen) har ingen lag.

Är det någon som har erfarenhet av att beställa glasögon online? Tips på ställe?

Vilda tjejen Stella har precis fått köttgryta med en touch av tomat och basilika till lunch. Nu är hon dock less på stolen. Hej så länge!

Annonser

3 kommentarer

  1. Jag testade att beställa hem provbågar en gång, men det är stört omöjligt… Man får nog hålla på en månad innan man får ett par som passar om man inte har jättetur…. Det krävs att man provar så många innan man hittar rätt och just glasögon kan bli så fel om de inte sitter perfekt 🙂 Gå till optikern är nog bäst. Kram!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s