En, två…

Om man tittar riktigt, riktigt noga så går det att se den nya lilla tanden som idag har uppenbarat sig. Det är så lustigt. Jag kände efter igår kväll och då fanns där ingenting. Den kom alltså under natten. Plötsligt så händer det, så är det verkligen.

Annonser

2 kommentarer

  1. På många mvc runt om i landet rekommenderar dem att man bör vänta 2 månader efter en förlossning med att börja träna. Jag förstår det INTE! Jag tränade på gym 4 dagar INNAN jag födde, hade en komplikationsfri förlossning (nej, inhen svullnad, inga skråmor, INGENTING), mådde hur bra som helst på dag 3 och kunde inte fatta att jag nyss fött en unge. VARFÖR skulle inte jag kunna börja träna?? Jag har fått topphjälp av en personlig tränare som guidar mig i allt. Jag mår huuur bra som helst och detta är det bästa jag någonsin gjort.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s