Sent

Timmen är sen och jag ska skriva några ord innan jag somnar. En härlig höstdag är förbi. Imorgon väntar förhoppningsvis ännu en. Vi planerar att äta ute imorgon, hela familjen. Finlördag.

Jag känner mig inte riktigt tillfreds just nu. Det kan vara någon slags hösthumör, jag brukar kunna bli lite deppig såhär års. Deppig är jag inte egentligen, snarare lite disträ. Börjar också känna av att min ledighet med Stella har ett slut och det gör mig stressad. Jag har ju flera månader kvar fortfarande, men känslan är helt klart annorlunda än i våras.

Ikväll kommer jag inte analysera mer. Det hinner jag sen. God natt.

20110923-234042.jpg

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s