Inte okej

Det finns få saker som stör mig så mycket som tjänster som inte fungerar. Hela dagen idag har min mobiltelefon varit ur spel, eftersom att operatörens nät inte fungerar. Givetvis så händer detta den dagen när jag skulle in till stan och ville köpa biljett via SMS. Jag struntar faktiskt i hur mycket ni beklagar. Se till att fixa det bara!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s