Kort om dagen

Så har vi då fått träffa lilla Sofia, 2 veckor gammal. Hon var så fin där hon låg i sin liggdel och snusade och sov. Vi blev påminda om hur det är att ha en nyfödd. Det är mest sömn och mat. Ändå är man så fullständigt slutkörd som förälder. Märkligt egentligen. Men det handlar ju mycket om omställningen och att anpassa sig till ett nytt liv också.

Resten av dagen har jag och Stella varit hemma och lekt. Lekt och lekt och lekt. Hon kräver stimulans nu, den lilla grodan. Hela tiden ska det hända någonting. Och idag var en sådan dag när mamma gärna fick se till att det hände. Annars är hon bra på att underhålla sig själv. Så det blev några krokodiltårar på eftermiddagen, ganska många. Envisa lilla dam.

Krafterna tog plötsligt slut och Stella somnade på två röda när jag la henne i sängen klockan 19.

De här bilderna är från igår. Kläderna kommer från Lindex, färgstarkt och vackert. Jag tror att det här setet finns i någon annan färg också, men jag minns inte vilken just nu.

Annonser

2 kommentarer

  1. å man glömmer så snabbt att de varit så små! så söt hon är och det är alltid så fint att ha starkare färger på småtjejer och småkillar!

  2. Ja, inte roar de sig själva så bra inte just nu =) Theo vägrar leka själv över huvudtaget. Men nästan varje dag ser jag honom göra eller upptäcka något nytt, så det är ju inte precis långtråkigt!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s