Yes!

Jag köpte en ny flaska diskmedel härom dagen. Vad är det att blogga om då? Jo, den förra flaskan hade nämligen räckt precis 1 år. Vi har visserligen diskmaskin, men ändå. Snacka om dryg produkt.

20110928-102557.jpg

Annonser

3 kommentarer

  1. Haha, vad roligt! Här är det nämligen så att en flaska räcker inte alls länge. Vi har ju då inte diskmaskin men sen har vi även ett problem med ”en droppe”, vi häller gärna på lite extra både jag och Lars 😉

  2. haha..det var inte illa. nu tror jag yes tackar och bockar för gratisreklamen. yes är faktiskt vääldigt trygt!

    jag skulle aldrig heller klä tiger i något bara för att man SKA. jag väljer kläder utifrån dom jag tycker är fina, och dom som passar honom..oberoende om dom är på flick eller pojkavdelningen. det är lite det jag menar. att jag inte väljer bort saker bara för att han är pojke. sen är jag inte heller mycket för bilar men tiger har fått ett par riktigt fina ”bilplagg” och dom kommer en eventuell lillasyster få använda också. jag ta alltså inte bort dom fina kläderna för att dom är typiska pojkkläder, jag försöker se det som BARNkläder istället 🙂 hoppas du orkade läsa mina utläggningar här haha 😉

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s