Sån blev söndagen

Det slutade med en massa städning. Jag har dammsugit hela huset – nästan. Glasbordet i vardagsrummet fick även en putsning. Inte för att det spelar någon roll. Stella är hur som helst där med sina små fingrar två sekunder efteråt. Välkommen till livet med barn liksom. Det här med små fingerspår på speglar, glasdörrar och andra ställen får vi nog räkna med de närmaste 18 åren.

På eftermiddagen kom Linda förbi och hälsade på. Linda är en av mina vänner ”från förr”, vi gick gymnasiet tillsammans, och hon är en av få av mina vänner från hemorten som bor här nere i Stockholm. Stella gladde sig mycket åt besöket och fick visa upp alla sina nya konster. När Linda senast träffade henne tror jag hon var nära sju månader. Sen dess har hon lärt sig både att krypa och att ställa sig upp. Och gå litegrann med hjälp.

Stella somnade i vanlig ordning vid 19-snåret. Nu sitter vi här i vardagsrummet och myser, jag och min make som är ledig imorgon. Trevlig söndagskväll!


Stella och Linda.

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s