Jag bygger om

Du har kommit rätt. Även om allting ser väldigt annorlunda ut. Jag har länge tänkt uppdatera utseendet på bloggen och håller på som bäst. Ni får gärna säga till om någonting saknas. Jag tror att jag har fått med alla sidelement jag hade tidigare. En annan nyhet är att mina mest använda kategorier numera utgör meny högst upp. Enjoy!

Annonser

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s