Fredagsmontering

Vi har betat av kök, hall, hall nummer två, sovrum och Stella-rum inom loppet av ett år. Nu håller vi på med kontor. Visst är det kul med renoveringsprojekt? Ja! Och det finns nog ingen roligare fredagsaktivitet än att titta på sin man när han monterar möbler.

Planen är att allting ska bli klart i helgen. Efter att Kostas har satt ihop allting återstår bara att flytta in allt kontorsmaterial och sortera upp litegrann. Sen har vi ett till rum att bruka. Ett vuxenrum, här kan vi faktiskt stänga dörren och inte släppa in Stella.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s