Ordbajseri

Söndagskväll. Det innebär lugn hemmakväll. Jag sitter vid lilla datorn och läser nyheter, bloggar och surfar efter hemliga saker. Mannen sitter och spelar Call of Duty Black Opps. Jag är verkligen så tacksam att vi har många rum. Vi kan sitta på var sitt håll och utöva våra intressen utan att störa varandra. Jag hör visserligen lite skjutande från vardagsrummet, men lite bakgrundsljud har väl ingen dött av? Stella ligger långt ifrån TV: n och sover sött. Lilla vännen somnade på typ 2 sekunder idag. Så trött efter dagens alla äventyr.

Jag tänkte att jag kan bjuda på en bild av bloggerskan själv, dock med kass webcam. Jag sitter i vårt nya kontor nu, så underbart att det här rummet äntligen är klart att användas. Det är helt klart onödigt att ha ett rum som bara står. Speciellt med tanke på den bostadsbrist som råder här i huvudstadsregionen. Nej usch vad jag ordbajsar nu!

Jag sätter punkt här och säger god natt. Ny vecka imorgon med massor av spännande att se fram emot. Vi rivstartar med Stellas 9-månadersdag som är imorgon.

 

Annonser

En kommentar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s