Fullt schema

Idag har vi haft fullt upp minsann. Dagen började med frukost ute på fik klockan 7.30 ungefär, sedan har allting gått i en rasande fart. Iväg till IKEA, lunch. Jag och Stella var förbi Öppna förskolan en sväng på eftermiddagen medan pappan monterade de sista av kontorsmöblerna. Middag i form av sushi. Leka, leka, leka.

Nu säger jag god kväll och god natt. Imorgon förmiddag vankas träning i form av Mamma boot camp. Tjoho!

 

Annonser

En kommentar

  1. Du frågade när man kan börja springa. Det är väldigt individuellt. Jag kommer inte kunna göra det på ett tag då jag har väldigt slapp slidvägg framtill. Låter hemskt va? Det känns som allt håller på att trilla ut =( ag måste alltså kniiipa ett bra tag till innan jag kan börja springa. Tippar på minst 2 månader till tyvärr. Har man inga problem så säger de att man ska vänta till efterkontrollen om den var godkänd. Så 2 månader är ganska rimligt

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s