7 grader

Det verkar bli en strålande vacker höstdag igen. Vacker men kall. Såg på vädret att den förväntade temperaturen mitt på dagen ska vara 7 grader. Så det gäller att klä sig bra när vi beger oss ut. Planerna är än så länge oskrivna. Stella sover just nu och det gör även hennes mormor och morfar. De har förstås inte sovit till nu, men de passar på att ta en liten tupplur. Det har varit mycket Stella-lek nu på morgonen.

Vi kommer säkerligen att bege oss in mot stan efter lunchen. Nu lite mer kaffe och kanske en bulle.

Annonser

3 kommentarer

      1. Hehe ja, men dubbel w kanske börjar bli vanligare nu? Att de ”nyfödda” (nyligen födda) kanske oftare kör med dubbel w – det känns som att dubbel w namn generell är lite inne, william, wiggo, wilma, ja, vad det ni kan vara 😀

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s