En dag på stan

Det var igår. Min avsikt var att lägga upp några bilder igår kväll men jag pallade inte efter att ha sett Idol. Vilka sopor som är med i år. Förlåt att jag säger det, men det är faktiskt så jag tycker. Den enda som var någorlunda okej var tjejen med Kent-låten.

Här har vi i alla fall en titt på vår dag igår. Vi var på södermalm nästan hela dagen och gick i butiker, åt lunch, fikade och så vidare. Jag och Stella fick med oss lite grejer hem som jag kan visa senare. Idag har vi ett knivigt ärende och pizza att baka.

Annonser

2 kommentarer

  1. Låter som ni haft det en mysig lördag! japp, håller helt med. Jag har dock bara sett på idol en gång och det var ju då i fredags, men nepp ingen direkt som jag tyckte var bra!

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s