2x kyckling

Igår kväll passade jag på att fixa lite mat till Stella. Vi hade köpt hem kyckling för detta. Istället för att tillaga allting tillsammans så gjorde jag två olika rätter. För den ena kokade jag kycklingen i vatten tillsammans med lök och paprika. För den andra stekte jag kyckling och lök lätt och lät det sedan puttra i tomatsås. I båda rätterna tillsatte jag couscous på slutet. Nu har vi 6 portioner i frysen.

20111020-080503.jpg

Tomatalternativet fick förresten högst möjliga betyg med nam-nam på varje tugga.

Annonser

3 kommentarer

  1. ja håret växer faktiskt massor nu, så roligt ! snart kan vi göra små frisyrer, hihi 😉

    men vad du är duktig på att göra mat, jag måste bli bättre på att göra egen mat till lillan ! har ju faktiskt fått ett par recept från min mamma här som jag ska testa 🙂 kramar

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s