Bildapp

Finns order app med i svenska akademins ordlista vid det här laget? Säkert inte, men det vore inte så dumt. Hur som helst: jag håller på att testa lite nya appar och jag gillar Photolr PS mycket. Den låter mig till exempel göra kollage. Som detta. Ett ihopplock av bilder på min lilla fotomodell. Vilken pärla!

20111023-225538.jpg

Annonser

5 kommentarer

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s