Om bröd

Vi hade jättemysigt igår på vår tacomiddag. Stella fick äta tortillabröd, till hennes stora glädje. Oj vad hon tycker om bröd! I alla dess former. Men så är hon ju också halvgrekisk. Ni som har varit i Grekland vet att brödet är nästintill heligt. Jag skulle faktiskt kunna ta det så långt som till att kalla Grekland för brödets förlovade land.

Stella visade upp lite tveksamhet och rädsla när gästerna kom. Vet inte om det var bebisen, pappan till bebisen eller kanske både och som hon tyckte var så suspekt och konstigt. Men det gick i vanlig ordning snabbt över. Hon hade ju sitt bröd att koncentrera sig på. Lilla Sofia var jättepigg under kvällen och tog bara korta powernaps. Imponerande att en så liten tjej kunde hålla sig vaken så länge! Mitt minne kanske sviker mig men jag tror att Stella sällan var vaken mer än maximalt någon timme i den åldern.

Jag tog inte en enda bild igår kväll. Jag skyller på att det var så mörkt. Det blir ju mörkt så vansinnigt tidigt numer.

Idag har vi inlett med scones till frukost. Stella fick förstås också äta. Åter igen – bröd. Nu sover hon och jag kanske ska passa på att duscha. Sedan blir det åtminstone en solig promenad.Lite yngre Stella käkar bröd.

Annonser

2 kommentarer

  1. Så gott med scones till frukost.

    Klänningen som krympte för Stella har släppt i sömmen i volangen 😦 Så nu ska jag gå och reklamera den. Får se hur det går.

Kommentera här! Jag svarar på kommentarer här i bloggen.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s